Er du klar for å ta stafettpinnen videre som vår nye daglige leder?

Isåfall vil du bli en del av det vi ser på som verdens beste arbeidsplass!

Vår nåværende daglige leder fortsetter i selskapet med ansvar for salg/marked og forretningsutvikling.
Derfor søker vi nå deg som kan lede teamet vårt videre i en periode med betydelig vekst! Du må trives med ansvar og variasjon i arbeidsoppgaver, og like det å løse store og små utfordringer med tydelighet og god struktur.

Du trives med å ta beslutninger og har evnen til å være en støttende leder. Du må rett og slett være flink med folk! Til gjengjeld vil du bli en del av et positivt og godt arbeidsmiljø her hos oss. Vi er en engasjert gjeng, som gleder oss til å bli kjent med en ny og like engasjert daglig leder. Du har gjerne høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for dette.

Vi jobber i et internasjonalt marked med leveranser som går «døgnet rundt», og vil tidvis kreve innsats utover vanlig arbeidstid.

Multi Solutions AS er et ungt og spennende selskap i vekst. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for å påvirke og skape resultater.

Høres dette ut som noe for deg? Søk da vel!

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar og aktivt styre selskapets ressurser på en optimalt og lønnsom måte
  • Lede utviklingen av kompetansen og kapasiteter i organisasjonen
  • Prosjektoppfølging
  • Ansvar for budsjett, økonomi og likviditetsoppfølging, inkl. prosjektøkonomi
  • Ansvar for HMS og kvalitet i selskapet, inkl. oppfølging ISO sertifikater og andre godkjenninger
  • Bidra til strategiutvikling og gjennomføring av handlingsplaner
  • Forberede- og aktivt delta i styremøter
  • Oppgaver knyttet til daglig drift av selskapet

For ytterligere informasjon kan du kontakte Styreleder Asbjørn Grini på tlf. 917 94 825. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og senest innen 20. november 2022 til ledigstilling@multisolutions.no.

Litt om oss:

Multi Solutions AS er en anerkjent og ledende totalleverandør av kostnadseffektive og miljøvennlige rengjørings- og desinfeksjonsløsninger. Vi leverer tjenester, service og produkter til offshore/onshore, marin- og maritim industri og shipping. Vi har hovedkontor i Uskedalen i Kvinnherad, i nyoppussede lokaler på Børneset. Vi har kunder og utfører prosjekter og leveranser over hele verden. Multi Solutions er representert i Singapore, Australia, Vest-Afrika, Nederland og med backoffice funksjon på Filippinene (Manila).

Multi Solutions AS støtter FN sine bærekraftsmål i alle våre operasjoner, world wide. Multi Solutions AS er ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015 sertifisert. Alle våre sluttprodukter knyttet til våre operasjoner er miljøvennlige og kan slippes ut – uten negativ miljøpåvirkning på naturen.